2013-01-11 18:40:24• hírek • Szatmar.ro

Egy hétig Erdődön edzettek az erős fiúk

A legkisebbek is ölre mentek
A legkisebbek is ölre mentek

Egy hétig Erdődön edzettek a Szatmárnémeti Sportklub/Erdődi Cetatea birkózói. Az edzőtábor több faktor összefogásával jött össze, az erdődi dombokon pedig még egy németországi vendég is izzadt.

Tudor Babul 24 tanítványa, gyerek, kadett, junior és felnőtt korosztályúak, egy hétig technikai és erőnléti edzéseket végeztek a Szatmárnémetihez közeli kisvárosban és azt körülölelő dombokon. A mezőnyben volt egy igen hírneves vendég is Berli Zsolt személyében: az egykori országos bajnok birkózó jelenleg Németországban él, ám a következő fél évben itthon fog edzeni.

Ahhoz, hogy az edzőtábor egyáltalán összejöhessen, több faktor összefogására is szükség volt: a fiúk a polgármesteri hivatal hoteljében szálltak meg, az élelemről pedig a helyi Petőfi-kör hölgy tagjai gondoskodtak. A vadiúj felszerelést pedig Dan Vasile biztosította: az avasfelsőfalui üzletember tízezer lejt költött cipőkre és melegítőkre.

Ami a sportolók programját illeti, jövő hétvégén Busteni-ben lépnek szőnyegre. Ezt követően Darian Moldovan a junior, Szabó Krisztián, Madalin Bulgar és Patrick Moroz pedig a kadett válogatottal készül. Catalin Danga, Madalin Bulgar, Szabó Krisztián, Patrick Moroz, Berei Lénárd, Ovidiu Lapuste az idei országos csapatbajnokságon a Steauát képviseli - egyéniben viszont „maradnak" a Szatmárnémeti Sportklub/Erdődi Cetatea színeiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: